Alapítványi tájékoztató a 2015-ös évről

Kedves Szülők!

Néhány sorban szeretném tájékoztatni a szülőket az alapítvány működéséről:

Óvodánk alapítványának tavalyi bevétele 855.608 Ft, kiadása 598.255 Ft volt.

Játékok vásárlására 2015-ben 413.924 Ft-ot, a szülők számára ingyenes néptánc finanszírozására 129.600 Ft-ot költöttünk.

Az elmúlt hetekben beszerzésre került tucatnyi labda, a jövő héten pedig birtokba vehetnek a gyerekek egy új csúszdát, és a Polyball labdajátékokat. Már csak a rollereket várjuk. 🙂

Az idei évben 248.400 Ft-ot utaltunk át a néptánc foglalkoztatónak.

Köszönjük a szülői adományokat!

Munkánk folytatásához kérjük, személyi jövedelemadója 1%-át óvodánk alapítványának és a Magyar Katolikus Egyháznak ajánlja fel.

A Dunakeszi Szent Erzsébet Alapítvány adószáma: 18399989-1-13

Rendelkező nyilatkozat elvihető az aulában lévő hirdetőről, és letölthető a http://szenterzsebetovidk.hu/szja-1/ címről is.

Bizonyára néhányan tapasztalták, hogy a NAV 1% adatbázisában még nem szerepel alapítványunk. Mint kiderült, a törvényszék rossz címre küldte a közhasznúsági végzést. Azóta a NAV is értesült a jogerős döntésről, így a listára napokon belül felkerül alapítványunk. Természetesen aki már megtette az 1% felajánlását alapítványunk felé (köszönjük!), annak nem kell újra közölnie szándékát, korábbi nyilatkozata érvényes.

Ha bármilyen kérdés, ötlet merülne fel az alapítvánnyal kapcsolatosan, esetleg segítségünkre számítana vagy épp az alapítvány működésében segítene, az alábbi elérhetőségeinken állunk rendelkezésre.

Áldott pünkösdi készülődést kívánok a kuratóriumi tagok nevében is!

 

Dr. Kulcsár Zoltán
kuratóriumi elnök
Dunakeszi Szent Erzsébet Alapítvány
20/444-3999

Alapítvány – adományok


kulcsar.zoltan@ppos.hu