Hiányzás igazolások

Kedves Családok!

A hiányzás igazolások módja 2022. februárjától megváltozott. Egyszerűsítettünk a dokumentumon, és a lemondások számára létrehoztunk egy új email címet, melyet kizárólag csak a hiányzások igazolására (szülői kikérő, és orvosi igazolások) és ezáltal az étkezések lemondására használunk.

2022 02.14.-től, csak az alábbi email címre időben beérkezett lemondásokat tudjuk elfogadni: etkezes.szeko@gmail.com

Minden hiányzásra melyet a szülő kell igazoljon, a lentebb letölthető dokumentum használható. Akár aznap reggel derül ki, hogy nem jön a gyermek egy váratlan helyzet miatt, akár egy hosszabb kikérés esetén, ugyanaz a formanyomtatvány töltendő. Reméljük, ez az egyszerűsítés kicsit megkönnyíti mindannyiunk  helyzetét.  

Betegség/karantén esetén elegendő telefonon, vagy a fenti email címen jelezni. Ilyen esetekben a gyermeket orvosi igazolással várjuk vissza.

NAGYON FONTOS, hogy az aznapi étkezések lemondása nem lehetséges továbbra sem. Csak annak tudjuk lemondani az étkezését, aki előző nap 9.30-ig leadja a Távolmaradási engedély kérelmet, vagy jelzi a betegséget.

Az előre nem tervezhető hiányzás esetén, a le nem mondott étkezés a távolmaradás első napján elvihető, amennyiben ezt reggel jelzik a titkárságon. Ez esetben az étkezés 11.30-12.30 között vihető el az óvoda konyhájáról.