Néptánc, kültéri játékok

Kedves Szülők!

A Dunakeszi Szent Erzsébet Alapítvány több mint két éves működésére való tekintettel reményeink szerint hamarosan megszerzi a közhasznúsági fokozatot, és a jövő évben már az SZJA 1%-okat is gyűjtheti a 18399989-1-13 adószám megjelölésével.

Néptánc

Két hónapja működik nagy sikerrel a néptánc foglalkozás az alapítvány finanszírozásában. Két hónap alatt összesen 324 órát táncoltak a gyerekek, ez összesen 129.600 Ft kiadást jelentett az alapítvány számára. Még várhatóan kb. 400.000 Ft-ba kerül a néptánc a nevelési év végéig.

Kérjük, hogy aki teheti, kisebb-nagyobb összeggel támogassa az alapítvány ez irányú törekvéseit, annak érdekében, hogy a néptánc szolgáltatást is hosszú távon tudjuk biztosítani, esetleg más szolgáltatások hasonló finanszírozását is lehetővé tehessük. Tájékoztatásul: az egy gyermekre eső díj a teljes nevelési évre: 7.200 Ft.
Október 1-jétől a mai napig 174.350 Ft befizetés érkezett az alapítványhoz.

Támogatási lehetőségek:

  1. Átutalással a Dunakeszi Szent Erzsébet Alapítvány 11742104-20053828 számú számlájára
  2. Befizetéssel bármelyik OTP bankfiókban a fenti számlaszámra
  3. Online bankkártyás (PayPal) befizetéssel az alapítvány weboldalán: http://szenterzsebetovidk.hu/alapitvany/
  4. Sárga csekkes befizetés (a bejárat melletti faliújságon el lehet venni a csekket

Kültéri játékok

A két rugós játék megvásárlásáról már korábban beszámoltunk.

A Polyduct Zrt. jóvoltából kedvezményesen, kiszállítással együtt 153.924 Ft-ért vásárolhattunk meg 3 darab Polyball játékot. Aki még nem hallott a Polyball-ról (mi is csak tanuljuk a nevét J), a http://www.jatszoterieszkozok.com/labdajatek_-_polyball_185_m_magas címen tájékozódhat.

A gyártói kedvezményért cserébe ajánljuk a szülők figyelmébe a www.jatszoterieszkozok.com weboldalt.

A maradék összegből labdákat, csúszdát és néhány rollert fogunk vásárolni, illetve tavasszal a kerti játékokkal kapcsolatosan felmerülő kisebb költségeket fogjuk finanszírozni.

Áldott Adventet kíván mindenkinek az alapítvány kuratóriuma.