Hiányzás igazolások, étkezés lemondás

Hiányzás esetén az étkezéslemondásokat az alábbi email címre fogadjuk: etkezes.szeko@gmail.com

NAGYON FONTOS, hogy az aznapi étkezések lemondása nem lehetséges. Csak annak tudjuk lemondani az étkezését, aki előző nap 9.30-ig jelzi a gyermeke másnapi hiányzását.

Hiányzás igazolások:

Minden hiányzásra melyet a szülő kell igazoljon, a lentebb letölthető dokumentum használható. Ennek hiányában orvosi igazolás is elfogadott a hiányzások igazolására.

A papíron leadott hiányzásigazolások nem váltják ki az étkezéslemondást. Az étkezést minden esetben le kell mondani a fenti email címen, vagy a titkárságon személyesen, vagy telefonon: +36 30 159 3779

Amennyiben a szülő a fenti email címre digitálisan kitöltve, vagy befotózva előre elküldi a távolmaradási engedély kérelmet, úgy az étkezés lemondására külön nincs szükség, mert ezzel automatikusan az étkezést is lemondja, valamint a hiányzást is igazolja.

VÁLTOZÁS:

Betegség esetén 3 napot igazolhat a szülő, azonban a 3 naptári napot meghaladó betegség esetén orvosi igazolást kérünk. Csak és kizárólag egészséges gyermeket áll módunkban visszafogadni. Amennyiben a gyermek az óvodapedagógusok meglátása szerint nem olyan állapotban tér vissza a csoportba egy megfigyelést, vagy betegséget követően ami elfogadható egy óvodai csoportban, akkor a gyermeket a betegszobába el kell különíteni felnőtt felügyelettel és a szülőt értesíteni kell, hogy gyermekét vigye haza. Ilyen esetben már csak orvosi igazolással tudjuk visszafogadni a gyermeket, még abban az esetben is, ha orvosi igazolással jött óvodába. (sajnos tapasztaljuk, hogy több orvos látatlanba adja ki az igazolásokat, és emiatt nem csak gyógyult gyermekeket kapunk vissza)