2010. évben történtek

Közmunka az óvodánál.
A jó idő beálltával folytatódnak Szeptember két szombaton, szeptember 11-én és szeptember 18-án ismét kérünk segítséget szeretettel az óvodához. Két oldalon megerősítjük a kerítéseket, két oldalon pedig a végleges kerítés alapjait kell kiásni. A munkálatok 9 órakor kezdődnek.
A következő közmunkát október 2-án, és október 16-án végezzük. Ez már az őszi kertészkedés: talajegyengetés és növényültetés lesz.
Futógála.
Szeptember 25-én 11 és 12 óra között lesz az óvoda előtti utcán a futógála. A 100-200-500-1.000 m-es távolságon futhatnak korosztályonként egyének, egyének, intézmények, utcaközösségek. Nevezési díj 1.000 Ft. A célban üdítőt vagy egy pohár sört kapnak a beérkezők, délben pedig egy tányér gulyással kedveskedünk a jelenlévőknek. A gyermekeket süteménnyel látjuk vendégül. Az esemény kapcsán megtekinthető lesz az óvoda belseje. A bevételt az óvoda befejezésére fordítjuk.
Szent Erzsébet bál.
November 13-án, szombaton este a Radnóti Miklós Gimnáziumban ismét megtartjuk a Szent Erzsébet bált.

Május 29-én, szombaton egész délutános rendezvény lesz az épülő óvoda udvarán. 14 órakor a gyermekeknek különféle játékok kezdődnek, a szülőknek pedig tájékoztató az óvodáról. Kérdésekre is szívesen válaszolunk. 15 órától családi vetélkedők, sportrendezvények. 16.30-kor a szülőknek előadás (beszédkészség fejlesztés, logopédiai kérdések), a gyermekeknek énektanítás, és hangverseny. 17.30-tól vacsora, közben nyereménysorsolás, utána együtténeklés.

A belépés családonként 1.000 Ft (akár kétfős, akár hatfős a család). A belépővel a vacsorára is hivatalosak a családok (magyaros egytálétel). A vacsora kezdetéig lehet téglajegyeket vásárolni, 1-2-5 ezer forintos téglajegyek vannak. Az egyezer forintos téglajegyet vásárlók között egy 7.000 forintos képes gyermekbibliát, a kétezer forintos téglajegyek tulajdonosai között egy frissítést igénylő, de teljesen új GPS-t, az ötezresek között egy 30 ezer Ft értékű ajándékkosarat sorsolunk ki.

Április 18.-ától minden szombaton (május 1-jét kivéve) 9 órától várjuk az óvoda területén kertépítésre azokat, akik ezzel szeretnék támogatni az intézmény létrejöttét.