AZ ELSŐ ÉVNYITÓ A SZENT ERZSÉBET KATOLIKUS ÓVODÁBAN – 2011. augusztus 30.

1. Az óvoda felkészülten várja a kisgyermekeket. Az intézmény vezetője a kezdés számos nehézségét kiváló szakmai felkészültségével megoldotta, az óvónők pedig már hetek óta szeretettel készítgetik a foglalkoztatókat, hogy szép környezetbe kerüljenek kis neveltjeik.

2. Az óvoda telefonszáma: 27/344-070

3. Az intézmény vezetője, Dászkál Istvánné Marika úgy látta jónak, hogy szeptember elején nem tartunk évnyitó ünnepséget, hanem majd novemberben, az óvoda névadójának ünnepén, amikor már jobban összeértünk, rendezzük az első ünnepségünket.

4. Az első szülői fórum – három csoportnyi gyermek szüleinek – szeptember második csütörtökén, szeptember 8-án, 17 órától 18.30-ig lesz. A másik három csoportnyi gyermek szüleinek pedig szeptember negyedik csütörtökén, azaz szeptember 22-én, ugyancsak 17 órától 18.30-ig lesz a szülői fórum. Az ovis szentmiséket is minden hónap második és negyedik vasárnapján tartjuk a Szent Imre templomban, 16 órától 16.30-ig. Az első ovis szentmise szeptember 11-én lesz.

5. Szeptember 3-án, szombaton még szükség van egy kis közösségi kertépítésre. Elsősorban a kerítéseket festjük, és az utolsó kertszakaszt szépítjük. Adományok segítségével az óvodakertben az évnyitóra a minimális felszereltséget biztosítani tudtuk.